workshop : de kunst van het Vertrouwen

 
Waar: Domein van Batenborch, idea 4U
Vijfhoekstraat 40, 1800 Vilvoorde

* Het domein van Batenborch
 zorgt voor een inspirende en
onvergetlijke workshop 

 * Dicht bij Brussel in een domein
van de zestiende eeuw omringd door
een mooie natuur

* gratis parking
g
 1. Yvan heeft een jarenlange ervaring als succesvolle topmanager bij het beursgenoteerde USG People,  en als CEO van Unique (5 X verkozen tot Best Employer). Hij behartigde als voorzitter de belangen van Federgon, de Belgische HR federatie

 2. Zijn passie? Mensen inspireren, energie en de sleutels geven tot meer persoonlijk en professioneel succes.

 3. Zijn pluspunt? Zijn jarenlange ervaring als succesvolle manager on the field en zijn creativiteit inspireert mensen oplossingen te vinden voor hun concrete problemen

testimoniums
Bjorn Vanhove Quasus: “Vertrouwen heb je nodig, maar je moet het verdienen en blijven waarmaken, dag na dag. In onze job als consultant is de relatie met en het vertrouwen van onze klant onbetaalbaar. Ik raad deze workshop aan omdat iedere consultant vertrouwen nodig heeft: in zichzelf; van zijn klant; in zijn team; ...Deze workshop verschaft je technieken om een grote stap voorwaarts te zetten op alle vlakken.”
Download hier PDF programma
workshop: de kunst van Vertrouwenhttps://www.dropbox.com/s/v6rufjh9bnw3ilp/workshop-Vertrouwen.pdf?dl=0
Ik wil informatie om het vertrouwen in mijn team en bedrijf te boosten (Inhouse workshop)mailto:yd@yd4u.be?subject=Ik%20wil%20informatie%20om%20het%20vertrouwen%20in%20mijn%20team%20en%20bedrijf%20te%20boosten%20(Inhouse%20workshop)

Yvan Dierckxsens,

Chief Engagement Officer

van Idea 4U getuigt:Mijn Medewerkers vertrouwen mij.

Vijf jaar werden wij door onze medewerkers verkozen tot “best employer” aan de hand van de survey “great place to work”. Wij stonden zelf een jaar op nummer 1. Ik was zo trots. Vijf jaar waar het succes van ons bedrijf een abolute climax bereikte op gebied van omzet en winstgroei.

Heel wat vragen in de survey hebben als onderwerp vertrouwen.  En 96% van onze medewerkers hadden een hoog vertrouwen in het seniormanagement waar ik eindverantwoordelijke voor was: een unieke hoge  “trustindex”.

Vanaf dit ogenblik ben ik op zoek gegaan naar de waarom: “Waarom vertrouwen onze medewerkers en onze klanten ons zoveel?”  En mijn ontdekkingen waren zo logisch, zo gemakkelijk reproduceerbaar. Ik besloot deze en mijn gedachtengoed als leidingevende te delen  in deze workshop. Want als er vertrouwen is, volgt succes.”

 1. BulletFilosofie

Vertrouwen hebben in zichzelf, vertrouwen bouwen tussen jezelf en je collega’s, je klanten en zaken(partners) is essentieel voor jouw persoonlijk en zakelijk succes. Want het vermogen om vertrouwen te creëren of niet, bepaalt het verschil tussen succes en falen. Want het vertrouwen is één van de mooiste cadeaus die je kunt geven en ontvangen.

Vertrouwen is de smeerolie die de tandwielen van iedere organisatie draaiende houdt, 24 u op 24, 365 dagen per jaar. Vanuit vertrouwen kunnen handelen is onmiddellijk voelbaar in een relatie zoals “trust at first sight”.


 1. BulletObjectief  Jij wordt een meester in het bouwen, geven en herstellen van vertrouwen

 2. BulletDoelgroep  Managers, bedrijfsleiders, team-verantwoordelijken, medewerkers in contact met klanten en leveranciers

 3. BulletAgenda   Wat ga jij doen en leren ?

 4. Maak de kost-baten analyse van vertrouwen in je team en in je zakelijke relaties

 5. de crème glace proef: Naar wat proeft vertrouwen?

 6. Bepaal hoe vertrouwenswaardig je bent als persoon: de Vertrouwensformule. Waarom kunnen mensen jou vertrouwen?

 7. Beheers de 4 Pijlers van het Vertrouwen om een hoger vertrouwen te genereren

 8. Gebruik 12 sleutels van Vertrouwen om meer vertrouwen te creëren

 9. Praktijkoefeningen “herstel het vertrouwen”op concrete businesscases naar keuze : Jij krijgt geen vertrouwen van je klant, je verliest vertrouwen in een collega, mijn baas vertrouwt me niet…

 10. Hoe kan jij je vertrouwen geven? Waar staat jij op de VM (VertrouwensMatrix)?

 11. Maak een VP:  een concreet Plan voor meer Vertrouwen te bouwen , te geven en te herstelle


 1. BulletBudget: 499 €

 2. BulletNa de workshop krijgt iedere deelnemer een gratis Feedback Coaching Call

 3. Inclusief: uitgebreide syllabus, Full board seminar (fruit à volonté + Bio-energy lunch + H20 en assortiment van bio thee’s en koffie)

 4. EXTRA KORTINGEN

 5. Kom je met meer dan één deelnemer van hetzelfde bedrijf dan krijg je een extra korting van 10 %

 6. Schrijf jij je in dankzij een referentie, dan krijg je door het vermelden naam en e-mail van je referentiepersoon een extra korting van 10%

 1. BulletWaar: Domein van Batenborch, idea 4U

 2. Vijfhoekstraat 40, 1800 Vilvoorde


 3. * Het domein van Batenborch

 4. zorgt voor een inspirerende en

 5. onvergetelijke workshop


 6. * Dicht bij Brussel in een domein

 7. van de zestiende eeuw omringd door

 8. een mooie natuur


 9. * gratis parkin